nuffies

Wednesday, December 21, 2011

Nuha dah besar

Last kali pergi pantai dengan Nuha, Nuha still duduk dalam baby chair lagi. Still main air liur sendiri lagi.


Tapi tengok la dia sekarang. Dah besar dah. Dah boleh main pasir dah. Dah boleh jalan dah. Dah boleh pakai swimming suit dah. 


So cute!!

p/s: Ke Mak Su dia yang dah lama tak jalan-jalan tepi pantai dengan Nuha. Sebab tu tak perasan? *hint-hint* ;)

3 comments:

CIQEANE COLLECTIONS said...

nanti mak su (adib panggil acu) boleh jalan jalan tepi pantai dengan adib dan ammar ok?

shas said...

Kan mak su ada viva, camno nak ikut?

TYNTHA LANA said...

Salam. nuyu, yu pun busy ya. lama yu tak update..

#tngh ad mud skang, baik lana update blog,hehehe