nuffies

Wednesday, December 7, 2011

Last comic from Calvin and Hobbes

I always like Calvin and Hobbes. Dulu kalau baca The Stars, mesti pergi part comic dulu. 
Hobbes is Calvin's toy tiger. Macam teddy bear je sebenarnye. Tapi maybe Calvin tak ada kawan so dia berkawan dengan Hobbes dan menganggap Hobbes benar-benar wujud.

Anyway.. Nak tahu macam mana beakhirnya cerita mereka?
Lihat comic kat bawah ni?

image
Korang sedih? Calvin tak lagi mahu berkawan dengan Hobbes dan serta merta Hobbes tidak lagi wujud. 
Ini melambangkan kedewasaan Calvin. :(

Tapi sebenarnya ada sambungan lagi.

image
Mungkin pelukis komik ni nak bagi peluang untuk Calvin dan Hobbes ujap goodbye.
:(

5 comments:

Balqis Azhar said...

so sweet :P

nuyu said...

sedih... :(

CIQEANE COLLECTIONS said...

sedih :(

Farah Taib said...

aaawwwww :'(

ibbymueller said...

Calvin is suffering from ADHD. (attention deficiency and hyperactivity disorder). the 'pill' is a type of stimulant called methylphenidate, better known as 'ritalin', used to treat this condition.


this is sad. i can almost feel it.