nuffies

Monday, December 12, 2011

Annoying much?

Dalam kelas aku ada seorang anak dara yang sangat annoying. Kononnya teacher's pet.
Kalau buat coding dengan dia, semua error dihebahkan kepada orang sekeliling.
Kononnya code yang diberikan lecturer salah. Bila orang cuba membantu, suka tunjuk bagus.
Cakap dia betul-betul ikut coding yang diberikan.
Bila di check semula, memang diri sendiri yang salah taip.
Tapi masih nak tunjuk bagus.
Tak nak menerima kesalahan sendiri.
Bila lecturer sampai, mengadu kepada lecturer bahawa orang yang cuba membantu tadi telah membuat error pada programnya.
Cakap dengan kuat nak bagi semua orang dengar.
Suka menarik perhatian orang.

Boleh sakit jiwa layan orang macam ini.

2 comments:

CIQEANE COLLECTIONS said...

abaikan je orang macam ni. tak layak jadi kawan. suruh taip pun salah, belum suh buat coding lagi.

Salwa Adnan said...

okay, itu sangat annoying. mcm sos prosperity burger jatuh atas baju. babe, bile nak blanje aku posperity?