nuffies

Saturday, August 13, 2011

Benda yang saya benci

huuu..... lagi tak best kalau tengah tunggu download link pastu terkhayal baca blog org lain.
pastu download link expired.
huuuu........

2 comments:

Red said...

mesti guna idm kan.? hahaha


Cara Menulis Surat Untuk Isteri Masa Hadapan.
(Korang mesti selalu blur dalam nak tulis surat untuk perempuan yang korang suka, kan.? Cuba baca contoh surat kat sini. Jangan baca kalau korang kuat sentap.)

nuyu said...

bukan idm la. kan site macam fileserve tu ade yang "please wait 25s for download link to appear". Saya rasa membazir untuk menunggu 25s tu akhirnya terlupa. LOL