nuffies

Sunday, July 17, 2011

Tuesday, July 12, 2011

reason why I love cats

Tengok cara dia jalan.........

comelnya!!!

Angry Bird

ke tukang main game ni yang kena pergi kelas anger management?

Akan tengok cerita ni esok!!!

Ada orang beli jiwa aku dengan membelanja aku tengok cerita ni esok!!

Jangan marah! :)

3D lagi tu.

Sapa nak tengok the last installment of Harry Potter, sila la beli tiket secara online.
Kalo nak beratur esok memang tak dapat la.
Masa aku tengok tiket kat GSC pagi tadi pun tinggal seat depan-depan je.
Tu pun beli sehari awal weyh.
Seb baik yang 3D ada seat selang-seli. Dapat jugak aku yang dua dari belakang.
Ahahahahhahaha

Adios losers! Aku dapat tengok Harry Potter. yay yay

Saya nak Tiket David Archuleta Percuma Dari Darkbatman

Wah... Bangga pula kena tag masuk contest. 
Selalu rasa forever alone je.
Ahahahaha

Sayang kat Puan Aisyah ni sebab tag saya


Senangnya peraturan contest ni!
Tak payah follow segala bagai.
Kena tag 3 orang je.
huuu...

so manusia-manusia yang saya tag adalah seperti berikut: